Situationsbilleder

Et foto siger mere end tusind ord.
Situationsbilleder er med til at fortælle historien om virksomheden og dens filosofi. Det kan være fotos der viser medarbejdere i møde, arbejde i marken og på kontoret eller en samtale mellem medarbejdere. Mulighederne er mange, og jeg hjælper med at finde vinklen på billederne så din virksomhed, får det helt rigtige udtryk.

Brug af situations og stemningsbilleder taget i virksomheden og med virksomhedens medarbejdere, giver et troværdigt indtryk af virksomheden. Som fotograf fanger jeg de små situatuioner. Situationer kan udvikle sig og ende med gode portrætter af medarbejderne, billeder med liv frem for et opstillet portræt.

Som fotograf er jeg nogengange fluen på væggen, andre gange dirrigerer jeg med al personalet og skaber de ønskede situationer. I vil i samarbejde med mig, få præcis de billeder I ønsker af virksomheden. Vi vil arbejde tæt sammen under processen, og jeg viser jer løbende resultatet.

Gennem fotos vises virksomhedens DNA

Gode virksomhedsfotos sælger dit budskab

Skab opmærksomhed med gode fotos

Fotos der skaber nærhed og stemning

Som fotograf arbejder jeg med fotografiets mange aspekter, men mennsker har altid min største interesse. Samspillet mellem fotograf og person er spændende, hvor vi sammen får løftet et fotografi til magiske øjeblikke. Portrætfotografen tager ofte over, og jeg får ofte mennesker i fokus både mens de udfører deres arbejde og de stiller op til et portræt. 

Jeg kommer rundt i hele landet og til tider i udlandet, og om jeg fotografere i København eller Ringkøbing så er det opgavens karakter der trækker. Jeg er taknemmelig for at jeg som fotograf kommer rundt og oplever så mange forskellige og spændende personer. Jeg ser steder af landet jeg ikke kendte og møder så utrolig mange mennesker.