Fotograf Birgitte Røddik

Fotograf Birgitte Røddik har arbejdet med fotografiet i mere end 20 år.

Jeg har fotografuddannelsen fra teknisk skole, der er en  kombination mellem skole og at være i mesterlære hos en fotograf. Jeg har i rigtig mange år haft mere fokus på produktfotografering end portrætfotografering. Men de seneste mange år har portrætfotograferingen trukket mere og mere i mig. 

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, at få folk til at slappe af foran kameraet. Dette samarbejde er meget vigtigt for mig. Det bedste er når en kunde spontant udbryder “Nej hvor ser jeg godt ud”.

 Jeg arbejder med en naturlig lyssætning og lille dybdeskarphed for at gøre billedet spændende. Øjenkontakt og holding er vigtigt for mig. Øjnene og holdningen er med til at skabe et godt indtryk af personen på portrættet. 

For mig er skønheden i mennesker det uperfekte, det der er med til at skabe en spændende person, der har levet et godt liv.

Ønsker du et tilbud på din næste opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig på +45 26 15 68 38 eller på fotograf@roeddik.dk

Se her hvilke kunder jeg løser opgaver for.

Birgitte Røddik