Profilbillede

Vi glemmer alt for ofte et godt profilbillede af os selv til Linkedin, ansøgninger, artikler og cv. ET godt portræt har større betydning end vi tror. Et godt portræt udstråler professionalisme, overskud og imødekommenhed, men det skal også afspejle præcis hvem du er. Og du skal have det godt med dit portræt. Jeg har stor erfaring i netop portrætfotografering. Jeg bruger meget tid på at få dig til at slappe af, for det er langt fra alle der elsker at stå foran er kamera. Alle portrætter kan ses med det samme på computeren. Du er selv med til at vælge ud, hvilket profilbillede du ønsker redigeret.

Et stærkt og troværdigt portræt, der viser hvem du er.

En god oplevelse giver et godt resultat.

Jeg skaber en tillidsfuld stemning, så du kan slappe af foran kameraet.

Du er med til selv at vælge portrætter ud.

Vis den bedste side af dig selv.

Se her eksempler på virksomheder jeg har hjulpet med erhvervsfotografering.

Hvad er et godt portræt ?

For mig fortæller et portræt en historie om personen, og beskueren skal have lyst til at vide mere om personen bag smilet, bag øjenene. Et portræt skal skabe nysgerrighed. Det skal fange folks opmærksomhed. Men portrættet skal også passe til personen og det er min opgave som portrætfotograf at skabe et troværdigt fotografi.

Det er bare bedre med et stærkt og professionelt portræt på din profil, om det er linkedin eller på en firma hjemmeside. Det fremhæver din profil og dig som person at billedet er godt, tydeligt og stærkt. Og det er her at det kan betale sig at hyre en portrætfotograf, der kan levere det du ønsker. En fotograf som du er tryg ved og har et godt samarbejde med. En fotograf der får dig til at slappe af og som får din person frem. Derfor bruger jeg altid tid på at drikke en kop kaffe med dem jeg skal fotografere, for at vi kan få denne fortrolighed sammen.

Her kan du læse mere om mig som portrætfotograf .