Medarbejderportræt

Medarbejderne er virksomhedens ansigt udadtil og flotte stilrene portrætter udstråler professionalisme gennem hele virksomheden. Sammen finder vi stilen i Jeres portrætter, så der er en sammenhæng mellem Jeres medarbejderportrætter og virksomhedens profil. Der kan vælges mellem at vise medarbejderne på deres forskellige arbejdspladser, eller der kan vælges en ens baggrund, der kendetegner virksomheden og alle fotograferes på samme baggrund. At fotografere i virksomheden har den store fordel, at baggrunden giver portrætbillederne mere karakter og genkendelig med virksomheden.
Professionelle portrætter kan bruges på hjemmesiden, i artikler, brochurer, årsberetninger, Linkedin visitkort m.m.

Medarbejderportrætter

Du skal udstråle selvsikkerhed, venlighed og imødekommenhed

Et portrætbillede er en visuel oplevelse

Du skal kunne genkende dig selv i billedet

Vi finder jeres stil sammen

Jeg har specialiseret mig i fotografering  af medarbejdere, gerne i virksomheden, så der er miljø i baggrunden, der kan henvise til virksomheden. Som portrætfotograf arbejder jeg tæt sammen med de personer som jeg fotograferer. Jeg skal have skabt et rum, hvor de har det godt og kan slappe af, på den måde får jeg det bedste og mest naturlige frem i personerne.

Som portrætfotograf leverer jeg stærke professionelle medarbejderportrætter, der er med til at styrke virksomhedens profil udadtil. Stærke og personlige portrætter af medarbejderne skaber troværdighed og tillid hos dine kunder. Sammen med virksomheden finder jeg en stil i portrætterne som matcher virksomhedens image og dette samarbejde er utrolig vigtigt for mig. Under hele processen kan kunden følge med på sidelinien og alle medarbejdere er altid med ved udvælgelse af deres portræt. 

Jeg synes, at det er spændende at arbejde med forskellige virksomheder, høre om deres arbejdsplads og deres historie. At møde så mange forskellige mennesker, der alle gerne vil have taget et godt portræt, det er med til at skabe en spændende arbejdsdag for mig som portrætfotograf.

Læs mere om mig som portrætfotogaf her