Persondatapolitik

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges udelukkende til at yde en service overfor dig.  

Regnskabsloven foreskriver at erhvervsdrivende skal kunne dokumentere salg 5 år tilbage, hvorfor vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.

Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig. Du har ret til at få slettet persondata på opfordring, dog ikke oplysninger i forbindelse med fakturaer, som ovenfor anført. Ønsker du at vide hvilke data Roeddik.dk har liggende på dig, så kontakt os på fotograf@roeddik.dk

Roeddik.dk deler persondata med eksterne samarbejdspartnere, disse partnere garantere behørig beskyttelse af persondata.

Ved at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev, giver du os ret til at sende dig produktdetaljer og specielle tilbud. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld linket i e-mailen.

 

Copyright og billedbrug

Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra Roeddik.dk. Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.