Persondatapolitik

Persondatapolitik gældende fra 25. Maj 2018. 

Jeg tager persondatapolitikken meget seriøs i min virksomhed Fotograf Birgitte Røddik og nedenfor beskriver jeg hvordan jeg behandler persondata i min virksomhed.  

Alle personlige data og fotos bliver behandlet og opbevaret sikkert, fortroligt og efter den nye Persondataforordning (GDPR) pr. 25. Maj 2018.

Fotograf Birgitte Røddik er en mindre virksomhed og derfor er strukturen også simpel. Det er dog vigtigt at beskrive, at du som kunde altid har ret til at få oplyst, udleveret og slettet/rettet de persondata jeg bevarer. Dette kan ske ved at sende en mail til fotograf@roeddik.dk, dog bliver der ikke udleveret nogle oplysninger, uden at jeg har modtaget dokumentation for id.

 

Hvilke Persondata

Det er vigtigt at pointere, at jeg IKKE indsamler følsomme oplysninger. 

Når du indleder et samarbejde med Fotograf Birgitte Røddik indsamler jeg følgende persondata:

-      Navn

-      Virksomhedsnavn

-      Adresse

-      Telefonnummer

-      E-mail

 Disse bruges så jeg kan behandle din ordre, modtage betaling og yde en god kundeservice til dig, som at sende mails og tilbud.

 

Hvordan opbevares dine persondata

Al kontakt til dig foregår via mail eller telefon, og al mailkorrespondance bliver opbevaret på en SSL sikret server hos Microsoft og alle fotos bliver opbevaret på et eksternt drev, der opbevares i aflåst skab. Jeg opbevarer kun dine oplysninger så længe vi har et aktivt samarbejde og til de formål, som er beskrevet i denne Persondatapolitik. Jeg opbevarer oplysningerne i mit faktureringssystem i minimum 5 år grundet gældende krav fra SKAT.

 

Ved brud på sikkerheden

Hvis der skulle ske et brud på sikkerheden vil de berørte kunder få direkte besked via en mail inden for 72 timer efter bruddet.  Desuden vil bruddet blive anmeldt til datatilsynet.

 

Dataansvarlig:

Birgitte Røddik

 

Fotograf Birgitte Røddik

Odensegade 6

2100  København Ø


CVR: 19395103

Mobil: 2615 6838

Email: fotograf@roeddik.dk

Hjemmeside: www.roeddik.dk