Udfordringen i mit arbejde som reklamefotograf er, at finde den kreative og samtidig rigtige løsning, der danner sammenhæng mellem virksomhedens værdier og ansigt udadtil. Under udarbejdelsen af en opgave er jeg altid i tæt kontakt med dig som kunde for at sikre, at billedet lever op til dine kvalitets- og kreativitetskrav.

Jeg har 20 års ekspertise i reklamefotografering, og jeg har specialiseret mig i produktfotografering, industrifotografering og fotografering af mennesker - om det så er medarbejdere eller modeller i forskellige situationer. Jeg arbejder med en naturlig lyssætning og dybdeskarphed for at gøre billedet spændende og lade produkterne tale for sig selv.

 Såfremt opgaven kræver det, rykker jeg gerne ud til jer eller til en location. Jeg arbejder rundt i hele landet og i udlandet. Ved større opgaver, og hvis det er mere belejligt for jer, kan det være en fordel, at jeg kommer ud til jer. Jeg har flere kunder, hvor jeg arbejder ude hos dem; det er både kommunikationsfremmende og omkostningsbesparende for jer.

Ønsker du et tilbud på din næste opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig på

mobil: +45 26 15 68 38 

 

Facebook / linkedin

 

Fotograf Birgitte Røddik - Odensegade 6 - 2100 København Ø - Danmark - +45 2615 6838  -  fotograf@roeddik.dk